Hvordan slette albums, der ikke er i Kamerarullen?

  •  

    <p>Jeg har en række småvideoer indlæst på iPhonen, og de står under kamerarullen i et album for sig. Apple har ment det hensigtsmæssigt, at så skal man ikke kunne delete dem. Jeg irriteres over, at en så basal handling skal være så kompliceret.<br />
    Er der nogen, der har et enkelt bud på en fremgangsmåde?
    </p>

    7. July 2011 at 07:58

  •  

    Forsvinder de ikke, hvis du fjerner dem fra synkroniseringen?

    /Mogens

    7. July 2011 at 08:47

  •  

    Dengang jeg havde Nokia, satte jeg bare kryds ved dem, jeg ville slette. Hos Apple er det noget mere omstændeligt,skal jeg love for, og det irriterer mig.
    Hvordan kan jeg fjerne dem fra synkroniseringen?

    7. July 2011 at 15:32

  •  

    Din iTunes er sikkert sat op til at synkronisere billeder, så sæt din iPhone til iTunes, og find fanebladet for sync af billeder, hvis du ikke ved hvor det er.

    Flyt de billeder du ikke ønsker at synce udenfor den folder iTunes syncer med, og sync din iPhone.

    /Mogens

    7. July 2011 at 17:37

  •  

    Tak for hjælpen, Mogens. Tænk, at det skal være så besværligt. Jeg forstår ikke Apple. Deleteknappen kunne jo så udmærket gælde ALLE fotos og videoer, ikke bare dem på kamerarullen. Hvorfor genere kunderne?

    13. July 2011 at 08:16

  •  

    Næste gang du synkroniserer vil billederne jo dukke op igen på din iPhone, derfor skal du fjerne dem fra den folder du synkroniserer med.

    /Mogens

    13. July 2011 at 09:13

  •  

    Mogens kan du uddybe hvad du mener? For jeg forstår det overhovedet ikke.
    Jeg er nemlig kommet til at lave 2 albums på mobilen (ved at synkroniser 2 billeder), som jeg nu ikke kan slette.. Når jeg åbner iTunes og finder fanen for synkroniser fotografier, er den eneste mulighed jeg har;
    Vælge en mappe der skal synkroniseres

    også kan jeg sætte flueben ved følgende:
    - Alle mapper
    - Valgte mapper
    - Inkluder videoer

    HJÆÆÆÆÆLP MIIIG, det pisser mig meget af, at man ikke bare kan kører fingerne hen over albumet også “SLET” knappe kommer frem, ligesom man ellers kan med alt andet på Iphone 4.

    15. January 2012 at 17:27

  •  

    Dav Dutte,

    Jeg har valg at afkrydse “valgte Mapper” og så blot afkrydse de mapper, som jeg gerne vil se på min iPhone – så styrer jeg det nemmest.

    Du kan slette en mappe med billedindhold direkte i din PC’er via stifinderen i windows, herefter er den væk og vises ikke, når du efterfølgende synkroniserer dine billeder – du kan også via PC’eren vælge blot at slette nogle af billederne i en mappe – så fremkommer de heller ikke længere under dine fotos I iPhonen, når der synkroniseres.

    Er der billeder i en mappe, som du gerne vil gemme inden sletning af en mappe, skal du forinden flytte dem i PC’eren.

    15. January 2012 at 19:02

  •  

    iTunes kopierer ALLE billeder fra den folder du har konfigureret i iTunes til din iPhone, så som Wiviann skriver, så skal du sikre dig, at der kun er de billeder i den folder på din PC/Mac, som du ønske at synkronisere over på din iPhone.

    /Mogens

    16. January 2012 at 09:35

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.