Ipad 2 internetdeling

 •  

  Skulle jeg ikke kunne dele internet fra min iPad 2 muligheden findes ikke under indstillinger har et tyrkisk data kort til iPad det ville være smart hvis jeg kunne dele med min iPhone

  10. januar 2012 at 14:50

 •  

  Det er udbyderen der bestemmer om du skal have den mulighed.

  /Mogens

  10. januar 2012 at 15:02

 •  

  Udbyderen er den samme som min iPhone or der er der internet deling

  10. januar 2012 at 15:12

 •  

  Skal lige høre, om jeg har forstået det rigtigt – det er ikke på din iPad……men iPhone, at du finder “Internetdeling”, dvs. Funktionen indstillinger > Internetdeling ( nr. 3 funktion).

  Så det er din iPhone, der skal aktiveres – og herefter bevirke hotspot til din iPad.

  Jeg har Tdc som udbyder, og min Internetdeling virker perfekt med iPad 2.

  Fortsat god aften
  Wiv

  10. januar 2012 at 19:00

 •  

  Hej Wiv

  Nej det er iPadèn der skal laves deling da jeg har et datakort til den når jeg er i tyrkiet men smart hvis jeg kunne bruge deling med wifi på iPhonen

  10. januar 2012 at 19:45

 •  

  …….det kan du – altså bruge Wi-Fi.

  Jeg har også simkort til iPaden, men der er ingen funktion på iPaden om Internetdeling.

  Hvis du har funktionen Internetdeling på din iPhone, skal du som nævnt sørge for at slå denne til og også oprette Wi-Fi adgangskode – din iPhone vil selv foreslå en adgangskode, som du efterfølgende kan ændre til noget, der er nemt at huske. Adgangskoden kan altid ses under funktionen “Internetdeling”.

  Du kan herefter oprette forbindelse via Wi-Fi eller Bluetooth eller USB til din iPad eller PC’er’.

  Du laver deling ved at åbne “Internetdeling” på din iPhone og have iPaden i nærheden – på iPaden skal du åbne funktionen for dit netværk (hos mig er det i “indstillinger” og Wi-Fi). Herefter vil der fremkomme “vælg netværk” og din iPhone vil vise sig, som du så skal vælge/klikke på. Som jeg husker det, skal du første gang indtippe adgangskoden, men herefter huskes din adgangskode.

  Prøv det!!

  10. januar 2012 at 20:22

 •  

  smokingdane Mener ikke at du kan lave et hotspot fra iPad til iPhone. Tror kun det virker fra iPhone til iPad som Wiviann siger.

  10. januar 2012 at 20:27

 •  

  SUPERT Drudoo….med min iPhone i lommen, kan jeg sidde på Kgs. Nytorv og lave hotspot til min bærbare PC’er – derfor har jeg også nu opsagt mit Mobile bredbånd og endda sparet penge, idet bredbåndet kostede kr. 200 pr. måned….og mit simkort til iPaden koster pt. kun kr. 50.

  Fortsat god aften til alle
  Wiv

  10. januar 2012 at 20:39

 •  

  Tak for svarene det ser ikke ud som det kan lade sig gøre at lave wifi deling på iPad 2 det var for ikke at bruge internet i tyrkiet andet end den der er på ipadèn

  10. januar 2012 at 22:05

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.