Analytiker: iPhone 5 kommer til juni

Analytiker forventer at Apple vil lancere iPhone 5 til sommer under WWDC, der formodentlig starter mandag den 11. juni.

Apple vil formodentlig præsentere iPhone 5 den 11. juni. Netop den dag starter et fem dage langt arrangement i Moscone West-centeret, hvor Apple plejer at afholde den årlige Worldwide Developer’s Conference (WWDC). Arrangementet står opført som “Corporate meeting”, men det plejer at være Apple, der gemmer sig bag den betegnelse, og da de hvert år afholder WWDC i juni, er det jo oplagt.

Sidste år snød Apple alle, og præsenterede ingen ny iPhone på WWDC, men i år skulle den altså være god nok, skriver DigiTimes.

Rygterne om en sommerlancering er dog ikke ny, så enten bekræfter de nye oplysninger de tidligere rygter, eller også er den bare en gentagelse af selvsamme.

Skrevet af Martin Wolsing, 02/02 2012
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • Buchwald

   

  Tja hvem ved?

  Men mange rygter fra i år stykket sammen kunne godt indikerer iPhone 5 til sommer, får iPhone 5 de specifikationer som der indikeres skulle komme i iPad 3, så ser det faktisk ikke så ringe ud.

  I hvert fald kan de godt skrive HB på henholdsvis iPad 3 samt en iPhone 5 til mig, for jeg triller stadig rundt på min Iphone 4 selv om jeg købte en 4´s i december.

  Apple´s Kina salg kan sikkert blive bræmmes lidt op, omvendt Apple får sikkert leveringstider både på iPad 3 samt iPhone 5 ala i stil med da Apple i 2010 lancerede iPhone 4 respektivt iPad 2, så de nye markeder må for min skyld godt vente lidt inden de får tilgang til den nye iPad 3 respektivt Iphone 5.

  Uanset hvad er der lidt spænding i at følge med i rygterne, med tiden bliver de enten mere konkrete eller de bliver afkræftet, hvilket henholdsvis skaber sindsstemninger som ) eller (

  I øvrigt tror jeg ikke Apples Foxconn angement skader fremtidigt salg, dertil er Apples Image for solidt, lige som deres ”gratis” PR maskine via rygter arbejde arbejder to – vejs.

  Samsung er udnævnt som lorte virksomhed nummer i tre i verden når handler om at værne om medarbejdernes arbejdes sikkerhed,
  http://www.comon.dk/art/213278/samsung-bliver-ogsaa-kritiseret-for-daarlige-arbejdsforhold
  og det kan / skal bemærkes Apple ikke er omtalt selv om de moralsk kan eller bør føle et medansvar.

  Herfra ønsker jeg at godt med lancering af nye kommende produkter til Apple

  Henrik

  2. februar 2012 @ 17:43

 • kiksmann

   

  Rygterne vil svirre fra nu af indtil den er blevet præsenteret, og det er da i det mindste en underholdne føljeton. Ikke mindst om hvordan de har fundet informationen, eller hvordan de er blevet kontaktet af medarbejdere fra Apple, dog er ofte hold i hvor henne man har fundet den nye gadget, fordi en eller anden Applemedarbejder er blevet træt af sit job.
  Men jeg glæder mig meget til at se den nye udgave af iPhone.

  2. februar 2012 @ 22:02

 • Gustav BL

   

  Håber på at den kommer til WWDC, Det er bare lidt bedere når den kommer der, så bliver sommeren bare lidt federe;-)

  3. februar 2012 @ 20:42

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").