Wall Street Journal: iPhone 5S og iPhone 5C kommer til salg i september

Måske kan vi allerede købe den nye iPhone fra d. 20. september. I hvertfald mener avis, at de førswte iPhones

Apple har bedt samlepartneren Foxconn om at begynde afsendelsen af den næste generation iPhone i starten af september, skriver The Wall Street Journal. Det gælder både iPhone 5S og iPhone 5C.

Apples får normalt nye iPhones fløjet fra Kina til forskellige hubs (knudepunkter) USA, hvorfra de bliver fordelt til Apples butikker. I praksis går der ikke mere end 2-3 dage fra iPhonen forlader fabrikken, til den kan blive langet over disken i USA. Selvfølgelig skal der opbygges et lager til lanceringsdagen, men er Wall Street Journals oplysninger korrekte, må vi forvente, at iPhone 5S og iPhone 5C ryger til salg i USA umiddelbart efter præsentationen, som forventes at ske på et event tirsdag den 10. september.

Hvor hurtigt den kommer til Danmark, har svinget lidt fra år til år. Generelt er Apple dog blevet bedre til at sørge for lanceringen uden for USA og de andre helt store markeder, sker hurtigt. Sidste år kom den nye iPhone således til salg i Danmark kun en uge efter lanceringe i USA.

Med lidt held kan vi derfor købe en ny iPhone allerede fra fredag den 20. september. Kun Apple kender tidsplanen, så det er dog tilrådeligt at slå lidt koldt vand i blodet.

Skrevet af Martin Wolsing, 20/08 2013
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • MOrten H

   

  Kender nogen til rygter om hvorvidt den nye S’er ville kunne understøtte TDC 4g’s frekvenser, mener det er 800 MHZ??

  20. august 2013 @ 15:42

 • Hansen

   

  Tror der er indsneget sig en fejl i overskriften :-)

  20. august 2013 @ 16:15

 • Thomas

   

  Eller os er det bare en sort og en hvid! :)

  20. august 2013 @ 18:54

 •  

  @Hansen

  Tak. “iPhone 5S og iPhone 5S” er rettet til “iPhone 5S og iPhone 5C”.

  20. august 2013 @ 19:13

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").